Resultats del Judo Sentmenat a la Supercopa Catalunya

Dimecres, 16 de febrer de 2022 a les 00:00

Aquest mes de febrer s'ha disputat tant la Supercopa Catalunya Júnior com la Infantil, amb bons resultats pels locals.

El dissabte 5 de febrer es va celebrar al CEM Mundet a Barcelona la Supercopa Catalunya Júnior. Va ser la primera prova classificatòria, que juntament amb el Campionat de Catalunya del proper 5 de març definiran els components que assistiran a la Fase Sector del Campionat d´Espanya que se celebrarà a Badia del Vallès el dia 27 de març. Els resultats de l'equip a la Supercopa Catalunya Júnior van ser els següents:

• Ricard Muñoz 1r, Or
  • Javier Martínez 2n, Plata
  • Marina Hidalgo 2n, Plata
  • Álex Hidalgo (participació, és de categoria cadet)

D'altra banda, en categoria Infantil també va participar-hi el Judo Sentmenat amb el resultat següent:

• Eider González 3a, Bronze

Finalment, mencionar als judoques Blanca Acosta i Derek Romero, medalla d'Or i de Bronze respectivament al Campionat d'Espanya cadet d'aquest any, i que han estat convocats per la Federació Española de Judo per participar a la Copa d'Europa Cadet a Fuengirola on participaran més de 300 judoques de més de 16 nacionalitats diferents.

Darrera actualització: 16.02.2022 | 15:05