PROJECTA’T: Nou programa de suport a persones treballadores en actiu

Dilluns, 29 de maig de 2023 a les 09:00

Les persones que vulguin millorar en la seva professió actual o canviar de sector d’activitat disposen d’un servei d’orientació personalitzada per definir una estratègia a mida.

El programa Projecta't ofereix atenció individual, de forma presencial i també telemàtica, per ajudar a definir l'estratègia personal de progrés professional en base al coneixement de:

  • Les competències que requereix actualment el mercat de treball per al sector d'interès.
  • Les eines i els recursos per a la millora de l'ocupabilitat, la promoció professional o el canvi d’ocupació.
  • Els recursos formatius per millorar la qualificació professional.
  • El sistema d'acreditació de competències professionals que permet obtenir el reconeixement oficial a partir de l’experiència laboral o de formacions no reconegudes oficialment.

 

L’Ajuntament de Sentmenat i l'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació (IDFO) han establert un acord de col·laboració que permetrà oferir aquest servei de forma gratuïta a partir del dia 23 de maig i fins el 21 de desembre de 2023, amb la possibilitat d’incorporació en qualsevol moment del programa.

 

El servei s’ofereix a les instal·lacions de Promoció Econòmica Pg. d’Anselm Clavé, 88-90 (ECUS) on les persones interessades poden demanar informació, també trucant al 93715 30 30 ext. 160 o per correu intermediacio@sentmenat.cat.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 11:03