Programes de foment de l’ocupació 30 plus

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 00:00

L'ajuntament de Sentmenat participa en el programa 30 Plus (2022) que promou el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Aquest projecte ofereix subvenció a les empreses que contractin persones desocupades de més de 30 anys.

Les persones participants també rebran formació a mida de les seves necessitats i relacionada amb el lloc de treball que ocupin.
La quantia de la subvenció que rebran les empreses és proporcional al temps de contracte i a la jornada laboral, pot arribar a un màxim de 1.166 € per als contractes subscrits per 9 mesos amb jornada de 40 h/set.

El període per formalitzar els contactes amb dret a la subvenció és des de l'1 d'octubre de 2022 fins l'1 d'abril de 2023. Les empreses beneficaries, rebran suport per al procés de selecció dels candidats així com per a la tramitació de la subvenció.

Els requisits que ha de complir l'empresa per participar són:

  • No haver acomiadat a treballadors/es del mateix perfil o categoria professional qualificats com a nuls o improcedents en els darrers 3 mesos.
  • Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, reglamentàries i legal.
  • Realitzar un contracte de treball amb una durada mínima de 6 mesos i una jornada mínima de 20 hores setmanals.
  • Assignar un tutor/a d'empresa per dur a terme el seguiment i adaptació de la persona al lloc de treball.
  • Modificar l'horari i/o la jornada laboral del treballador/a per adaptar-la durant el període que es realitzi formació i contracte de forma simultània.
     

Els requisits que ha de complir la persona per participar són:

  • Tenir 30 anys o més.
  • Està en situació d'atur com a Demandant d'Ocupació no Ocupat.

Enguany 50 persones podran ser beneficiàries d'aquesta experiència professional d'un mínim de 6 mesos que es complementa amb formació vinculada al contracte de treball i acompanyament personalitzat en el procés de contractació.
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economia Social.

Per a més informació acudeix al servei d'Ocupació Local (pg. d'Anselm Clave 88-90), també pots trucar al 93 715 30 30 o envia un correu a Smn.intermediació@sentmenat.cat

Darrera actualització: 17.10.2022 | 12:59