Procés selectiu per a Oficials de segona del servei de neteja viària

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 09:00

L'Ajuntament de Sentmenat ha iniciat un procés selectiu per contractar personal laboral temporal per cobrir el lloc de treball de tres Oficials de segona de neteja viària per sis mesos. 

El passat 23 de març l’Ajuntament de Sentmenat va publicar les bases i la convocatòria del procés selectiu per 3 contractacions durant sis mesos d’oficials de segona de neteja viària. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 6 d’abril de 2023. Es demana la titulació en ESO, nivell de català B1 i permís de conduir B. També s'ha d'abonar la taxa de 25 €. 

Les condicions són: 

Contracte temporal per 6 mesos per acumulació de tasques. 

Classe de personal: Laboral temporal 

Lloc de treball: Oficial/a de segona de neteja viària 

Grup: C, subgrup C2 

Nivell: 14 

Retribució bruta mensual: 1.726,81 € 

Horari: Pot ser de dilluns a diumenge de matí, tarda, nit o festius. La jornada habitual és de 37,50 h setmanals. Preferiblement tardes i caps de setmana. 

El procés selectiu consistirà en la realització de diversos exercicis pràctics relacionats amb les funcions del lloc de treball, així com temari. Es valoraran els coneixements dels aspirants en la utilització dels equips de protecció individual i l’experiència professional, la formació i una entrevista personal.  

Darrera actualització: 28.03.2023 | 18:38