Per la Festa Major Jo Compro a Sentmenat

Divendres, 1 de setembre de 2023 a les 08:00

En el marc de la Festa Major de Sentmenat que se celebrarà de l’1 al 4 de setembre, l’ajuntament endega la campanya comercial “Per la Festa Major Jo Compro a Sentmenat”, la qual estarà vigent els dies de la festa.

L’alcaldessa, Montse Rueda, i la primera tinenta d’alcaldessa, Núria Colomé, donen la sortida a la campanya “Per la Festa Major Jo Compro a Sentmenat”. Aquesta campanya s’orienta a afavorir la participació del comerç i la restauració local en l’ambient propi de la festa major. 

Enguany una trentena d’establiments realitzaran una decoració festiva a les botigues, col·laboracions/suport a entitats que fan activitats per la festa i/o afegint ofertes especials per als seus clients durant dies de festa major.

L’ajuntament de Sentmenat ofereix als establiments participants en la campanya bosses i motxilles per la compra amb el lema “Jo compro a Sentmenat” que es lliuraran als clients com a obsequi.

Per donar inici a la campanya es va visitar l’establiment “Espai Animal” que ofereix pinsos i accessoris per a mascotes. Es va posar en valor el fet que l’establiment ofereix una gamma de productes de qualitat buscant sempre proveïdors de proximitat així com l’assessorament especialitzat que ofereix.
 

Darrera actualització: 01.09.2023 | 08:54

Imatges