Per Festa Major, gaudeix del Sentmenat Championship Beyblade!

Divendres, 2 d'agost de 2019 a les 00:00

Tindrà lloc el dilluns 2 de setembre de 18 a 21 h al Parc de la Riera (pg. Mestre Josep Duran). A proposta del Consell d’Infants Municipal de Sentmenat.

Apropa't a participar i a gaudir del Sentmenat Championship Bey blade, un concurs per a descobrir els millors llançadors de baldufes. Inscriu-te a l'inici del torneig!

Reglament:

Els jugadors hauran de participar amb la seva pròpia baldufa i utilitzar fins a 3 baldufes en cada combat del “Sentmenat  Championship  Beyblade” (veure més a baix).

Els participants hauran d'usar el següent material durant el torneig:

1.S'admeten les baldufes i llançadors de qualsevol marca. No s'admeten baldufes electròniques, baldufes amb control remot o qualsevol baldufa o llançador modificat.

2.Cada baldufa  BEYBLADE BURST haurà d'incloure els 3 components següents: un estrat d'energia, un disc de forja i una punta de rendiment. En alguns casos de  Switchstrike el disc de forja té dues parts que seran acceptades.

3.No estan permeses les baldufes que no explotin.

4.Es prohibeix l'ús de components modificats o trencats. Si els components estan trencats o desgastats o s'han modificat intencionadament, el participant haurà de substituir-los immediatament. El participant és l'únic responsable de les peces de recanvi.

5.Els organitzadors del torneig proporcionaran els estadis. Un àrbitre oficial s'encarregarà de garantir que es compleixen les regles oficials.

En cas de dubte, posi's en contacte amb un àrbitre abans de l'inici del torneig.

Inspecció de les baldufes:

1.L'àrbitre podrà inspeccionar totes les baldufes abans de cada ronda.

2.Els participants hauran de triar les baldufes que utilitzaran en cada combat abans de cada ronda (sense comunicar-l'hi al seu oponent).

3.L'àrbitre podrà examinar les baldufes  BEYBLADE en qualsevol moment. Si aquest el sol·licita, el participant haurà de desmuntar la seva baldufa i permetre la seva inspecció immediata.

4.Durant una ronda, si un participant sospita que el seu oponent no està usant una baldufa oficial, haurà d'informar l'àrbitre abans que comenci la ronda.

5.Si es detecta que un participant utilitza un producte no oficial, haurà de deixar d'utilitzar-lo de forma immediata o serà desqualificat del torneig. Es pot autoritzar el participant al fet que continuï en el torneig si utilitza un producte oficial.

Desenvolupament d'un combat

1.En cada combat s'enfronten 2  Bladers cara a cara.  Els  Bladers llancen la seva baldufa dins de l'estadi al final del compte enrere dient: “3, 2, 1 Hipervelocitat!” El combat el guanyarà el que primer arribi a 3 punts.

2.Només es permet un llançament.

3.Cada jugador pot usar fins a 3 baldufes  BEYBLADE  pre-armades en cada torneig, i només una pot usar-se en cada ronda i la baldufa ha de triar-se abans que comenci la ronda.

4.Després de cada combat, cada jugador haurà d'abstenir-se de tocar la seva baldufa fins que l'àrbitre anunciï el guanyador.

5.Un jugador serà penalitzat i el seu oponent guanyarà 1 punt per defecte quan

• Aquest jugador no es presenti en el combat quan comenci

• El jugador no estigui preparat o la seva baldufa no estigui armada quan comenci el combat

• El jugador toc al seu oponent girant la seva baldufa o l'estadi *BEYBLADE abans que acabi el combat.

• Quan rebi dos avisos en un mateix combat

• Quan en el seu llançament llanci la baldufa fora de l'estadi

6.Els jugadors són responsables de:

• Comportar-se de forma respectuosa i educada cap als empleats dels tornejos, altres participants dels tornejos, espectadors, sempre amb una conducta esportiva.

• Complir amb les hores d'inici dels tornejos.

• Parar esment a les possibles infraccions i normes dels tornejos

• Estar familiaritzats amb les normes oficials.

• Estar físicament present en el torneig

7.Qualsevol incident de conducta antiesportiva podrà estar subjecta a desqualificació del torneig.

8.Les diferents formes de guanyar punts són:

1.Sortida de l'estadi, 1 punt: consisteix a treure la baldufa  de l'oponent fora de l'estadi o fer que caigui en un dels laterals.

2.Últim supervivent, 1 punt: consisteix a fer que la baldufa de l'oponent deixi de donar voltes primer.

3.*Noqueo explosiu, 2 punts: consisteix a fer explotar la baldufa de l'oponent durant el combat. Això es diu un *noqueo explosiu.

El primer que guanyi tres punts guanya el combat i passa a la següent ronda.

El jugador que no compleixi amb les normes rebrà un avís. Si un mateix jugador rep dos avisos en un combat, el seu oponent rebrà 1 punt per defecte.

Casos especials

0.Si les dues baldufes es detenen al mateix temps, tots dos participants hauran de tornar a llançar les seves baldufes per a repetir aquest punt.

1.Si un participant falla el seu llançament, només se li permetrà un llançament més. Els dos jugadors tornaran a llançar la seva baldufa.

2.Si les dues baldufes es treuen de l'estadi al mateix temps, tots dos participants hauran de tornar a llançar les seves baldufes per a repetir aquest punt.

3.Els participants hauran d'utilitzar les baldufes únicament amb un estadi. No hauran de recolzar-se sobre l'estadi quan les baldufes estiguin en moviment, ni posar l'estadi sobre taules o superfícies elevades. Les baldufes poden saltar i impactar en els ulls o la cara.

Especificacions generals

4.L'organitzador del torneig és l'autoritat final pel que fa a les regles oficials. L'organitzador nomenarà a àrbitres per a fer complir les regles oficials durant el torneig. Les decisions adoptades pels àrbitres seran definitives i inapel·lables. Un àrbitre oficial s'encarregarà de garantir que es compleixen les regles oficials.

5.És possible que s'hagi de modificar aquestes regles en situacions especials, incloent, però no únicament, els requisits en matèria d'assegurances, lleis o reglaments; en tals casos, l'organitzador del torneig podrà canviar aquestes regles oficials segons sigui necessari. Les preguntes relatives als canvis hauran de dirigir-se a l'organitzador del torneig o al representant designat abans de l'inici del torneig.

6.Si sorgeix un conflicte entre aquestes regles oficials i altres regles del joc, prevaldran les regles oficials.

7.Si un jugador està usant una baldufa o llançador que viola les regles oficials, el jugador pot immediatament ser desqualificat del torneig.

Darrera actualització: 02.08.2019 | 09:34