Oberta la inscripció al Casal d'Estiu!

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 00:00

S'acosta l'estiu i comencem a preparar les activitats per a joves i infants del poble pels mesos de vacances escolars. A partir d'avui ja es poden fer les inscripcions per infants i joves de 3 a 15 anys (2018-2006) que vulguin participar en el Casal d’Estiu del 27 de juny al 29 de juliol i del 29 d’agost al 2 de setembre.

Com sempre, des de l'Ajuntament de Sentmenat apostem perquè els nens i nenes del municipi puguin gaudir de les activitats de lleure educatiu que s'ofereixen en el Casal d'Estiu subvencionant una part del cost de l'activitat. S'entén aquest servei d'interès general per als infants i les famílies, ja que també afavoreix la conciliació laboral en els mesos d'estiu.

Aquest any, com ja es va fer l'any passat, l'Ajuntament subvenciona a tots els infants empadronats a Sentmenat o socis del CEM Sentmenat que participin al Casal d'Estiu i Casalet de Setembre que organitza aquesta entitat. Aquest Casal ofereix activitats específiques d'esports, art, teatre i música lligades a les activitats pròpies de lleure educatiu. Així els nens podran gaudir d'un ventall ampli d'activitats per compartir amb els amics i amigues.

La subvenció és per al torn de matí i no inclou servei d'acollida, ni menjador, ni la tarda.

Es pot sol·licitar a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Sentmenat. Aquest és un pas previ a la inscripció al Casal d'Estiu que es podrà fer de manera telemàtica a la web del CEM Sentmenat on caldrà presentar el comprovant de la sol·licitud de subvenció per a poder gaudir del preu reduït.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 15:21