Noves mesures per frenar els contagis

Dijous, 8 de juliol de 2021 a les 00:00

A partir d'aquest divendres, 9 de juliol, entraran en vigor mesures relacionades amb l’oci nocturn, els esdeveniments massius i l’ús de mascareta.

Els contagis a Catalunya continuen augmentant i la situació ha obligat a les autoritats competents a prendre decisions, pel que a partir de demà divendres, 9 de juliol, entraran en vigor actualitzacions d'algunes mesures per frenar l'expansió del virus. Afectaran principalment a l'oci nocturn, als esdeveniments massius i la recomanació de l'ús de la mascareta.

En primer lloc, l'oci nocturn interior haurà de tancar. Només es permetrà en espais exteriors com les terrasses. També canvia l'horari de clausura, ja que totes les activitats hauran de finalitzar  a les 3 h de la matinada, en comptes de les 3.30 h com s’havia fet en les últimes setmanes.

Pel que fa als esdeveniments massius de més de 500 persones no assegudes, s’haurà d’establir un pla de seguretat que garanteixi que els assistents han passat un test d’antígens o una PCR negativa 12 hores abans de l’esdeveniment o presentin certificat de pauta completa de vacunació.

Finalment, es recomana portar la mascareta sempre, tant en interiors com en exteriors, sobretot quan no estem amb el nostre grup bombolla.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 12:37