Nou pas cap a la implantació del porta a porta

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 00:00

El passat 1 de juliol la Regidoria de Medi Ambient va presentar el canvi de contractista del servei d'escombraries a favor de CESPA, empresa escollida per l'Ajuntament mitjançant procés de licitació pública, que gestionrà la implantació del nou sistema.

Mentre se segueix treballant per la transició del sistema de recollida de contenidors cap al sistema porta a porta, l'Ajuntament de Sentmenat ha iniciat el servei amb la companyia CESPA amb la seva primera actuació: la neteja dels contenidors.

Les tasques de neteja han estat realitzats durant aquesta setmana i amb l'objectiu d'oferir una millor imatge, així com millorar la higiene dels contenidors i evitar males olors.

Pel que fa a el nou sistema porta a porta, encara tardarà uns mesos a acabar d'implementar el seu programa. És per això que l'actuació de neteja dels contenidors servirà per millorar la situació de la gestió de residus, així com d'altres mesures que s'estan planificant per aquest període de transició i que es comunicaran pròximament.

Darrera actualització: 06.08.2021 | 16:58