Nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació Taller d’Art de Sentmenat

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 00:00

Van signar el conveni el president de l'entitat, Sr. Josep Maria Cornadó i Capdevila, i l'alcalde, Sr. Marc Verneda Urbano, acompanyats del regidor de Cultura, Sr. Jaume Carbonell Fidalgo.

El passat dijous 28 d'abril es va dur a terme la signatura del Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Taller d’Art de Sentmenat per promoure el Taller d’Art de Sentmenat i la realització del programa Taller d’Art a les Escoles per al curs 2021/22.

En virtut d’aquest conveni, l’Ajuntament de Sentmenat continua cedint l’ús a l’Associació Taller d’Art de l’equipament municipal de la plaça Joan Font per a la realització del Taller d’Art de Sentmenat. L’Associació Taller d’Art organitza i gestiona el Taller d’Art de Sentmenat consistent en la realització de tallers d’aprenentatge de diferents disciplines artístiques per adults, joves i nens i d’altres activitats com ara exposicions, visites a museus o conferències, amb l’objectiu de fomentar les arts visuals i plàstiques mitjançant la formació i difusió pedagògica entre els ciutadans del municipi.

L’Associació Taller d’Art també duu a terme la realització del programa Taller d’Art a les Escoles, que impulsa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sentmenat, i que consisteix en tallers de creació artística als centres educatius Escola Can Sorts de P5 a 6è i Col·legi Ntra. Sra. del Pilar de 1r a 6è de primària. L’objectiu d’aquest programa és apropar als infants el coneixement i la pràctica de conceptes i tècniques pròpies del llenguatge visual i plàstic. Aquest curs han participat al projecte més de 600 nens i nenes.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura, subvencionarà mitjançant aquest conveni a l’Associació Taller d’Art de Sentmenat amb un import de 8.000 euros, que es destinarà a col·laborar en la realització del Taller d’Art de Sentmenat (1.000€) i al programa “Taller d’Art a les Escoles” per al curs 2021/22 (7.000 €).

 

Darrera actualització: 03.05.2022 | 09:18