No et perdis les activitats de l’Espai Jove per acabar l’any!

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 00:00

Torna el “Nadal Jove” amb un cicle d’activitats que se surten de les habituals per celebrar aquesta època de l’any tan especial.

S’acaba l’any i l’Espai Jove 'La Tèxtil' ha programat tot una sèrie d’activitats per aquest últim mes que no et pots perdre!

El divendres 17 podràs crear el teu regal de l’Amic Invisible que es farà el 30 de desembre. Les activitats del Nadal Jove comencen amb unes sessions de realitat virtual, el dijous 23 de desembre, que consisteix en una sèrie de jocs variats. Seguidament. s’ha organitzat una sortida al Salting Vallès, el dilluns 27 de desembre. Després, dimarts 28, anada fins a Barcelona a fer un Escape Room ambientat en les catacumbes que recorden a les pel·lícules d’aventures d’indiana Jones i, paral·lelament, jugar al Footbowling. I dimecres 29, es tornarà a anar a la gran ciutat per realitzar una activitat cultural d’allò més entretinguda amb visita al Museu de les il·lusions i el “Big Fun Museum” amb una posterior passejada per les paradetes de Nadal. Finalitzarà el Nadal Jove, amb un sopar i la celebració de l’Amic Invisible amb la TèxtilChef a l’Espai Jove el dia 30.

Com es pot observar el mes està carregat d’un munt d’activitats que no et pots perdre! Per inscripcions i més informació pots enviar un correu a: smnt.espaijove@sentmenat.cat o enviar un missatge privat per IG @espaijovesentmenat.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 10:49

Imatges