Mon Taekwondo, tercers al XXIII Open Internacional Jordan

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 10:00

L'escola Mon Taekwondo Sentmenat va assolir la tercera posició per equips en el XXIII Open Internacional Jordan - FAMC, una prova esportiva d'alt nivell. 

El cap de setmana del 4 i 5 de març el Poliesportiu Elisa Badia de Barberà del Vallès va acollir el XXIII Open Internacional Jordan de la Federació d'Arts Marcials de Catalunya. L'escola Mon Taekwondo Sentmenat va participar i va presentar la nostra vila, amb uns resultats excel·lents. De 18 competidors, l'escola va assolir 4 ors, 8 plates i 4 bronzes. Aquestes 16 medalles van fer que l'escola de Sentmenat aconseguís una meritòria tercera posició per equips en aquesta competició.

L'Open Internacional Jordan és prova esportiva d'alt nivell, on venen equips tant nacionals com internacionals, amb representació de països com Egipte, Jordània, Marroc o França d'entre molts altres.

Des de l'Ajuntament de Sentmenat volem facilitar els resultats de l'escola Mon Taekwondo en aquesta prova amb nivell internacional. Enhorabona a tots els participants!

Darrera actualització: 15.03.2023 | 10:08