Millorem la mobilitat de Sentmenat!

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 15:00

Continua obert el projecte de camins escolars per poder fer una diagnosi de la mobilitat actual. I tu, ja hi has participat?

Millorar la mobilitat al poble, així com la seguretat de vianants i vehicles, és una de les accions que s'estan impulsant des de l'equip de govern. Entre les iniciatives que s'estan fent hi ha el projecte de camins escolars que pretén conèixer els hàbits de mobilitat dels i les alumnes de tots els centres educatius del municipi per fer-ne una diagnosi i després poder avançar cap a una mobilitat més segura i sostenible, a més de dissenyar camins escolars al nostre poble.

Aquest projecte es basa en la recollida de les dades reals dels desplaçaments que fa habitualment cada alumne, des d'infantil a batxillerat, per anar des de casa al centre i viceversa. Perquè els resultats siguin significatius, cal comptar amb les dades de la major part dels alumnes, pel que des de l'Ajuntament animem a tothom a participar en aquest projecte col·lectiu, molt engrescador i necessari.

Per fer-ho, s'ha d'entrar al web https://atmoos.com/academic/paginaLogin.php i seguir les indicacions del fulletó explicatiu que es va lliurar i en què es pot consultar l'usuari i contrasenya, així com els codis QR per accedir a les aplicacions per introduir les dades, que són totalment anònimes.

És molt fàcil i no trigareu gaire estona! Participa en aquest projecte de poble que ens inclou a tots i totes!

Darrera actualització: 03.05.2022 | 09:18

Enllaços