Magalí Sare en concert al IV Cicle de Cantautores

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 09:00

La cantant i compositora presenta a Sentmenat el seu darrer treball, el dissabte 1 d'abril, al Teatre del Coro.

'Esponja' és l'últim disc de Magalí Sare, un recull de cançons de creació pròpia que giren al voltant de les estapes de la vida on es defineix el caràcter d'una persona: la infantesa i l'adolescència. Etapes convulses i plenes de canvis. El treball de l'autora barcelonina està inspirat en les dones de la seva família i es presentarà a Sentmenat el dissabte 1 d'abril, a les 20:30 h, al Teatre del Coro, en el marc del IV Cicle de Cantautores, la iniciativa que organitza la Regidoria de Cultura pensada per promoure la creació musical protagonitzada per dones.

Magalí Sare (Barcelona, 1991) és instrumentista, cantant i compositora. El darrer treball publicat, 'Esponja', compta amb dues col·laboracions de renom. La primera és amb la veu del portugués Salvador Sobral a la cançó 'Sempre vens assim', i la segona, amb el grup Las Migas, que li donen un toc aflamencat al tema 'ETC...'. El primer disc que va publicar, l'any 2018, es titula 'Cançons d'amor i dimonis'. Des d'ençà, ha format part de diferents projectes, com el duet de música clàssica i folk creat amb Sebastià Gris que porta el nom d''A boy & a girl', amb els quals va guanyar el primer premi de Jazz de Juventudes Musicales d'Espanya i el primer premi del Concurs Internacional de Música en Llengües Minoritàries SUNS Europe.

També ha col·laborat en el disc 'Fang i núvols' amb el contrabaixista Manel Fortià, un duet conegut per haver interpretat l'himne de Catalunya d'una manera revolucionària. Ha publicat dos discos com a soprano amb el Quartet Mèlt i un disc, 'Estómac', amb la compositora i pianista, Clara Peya. Amb aquest darrer treball ha fet gires d'àmbit català, espanyol i europeu. L'any 2020, va publicar els dos primers singles en solitari: 'Cronos' i 'Beure de tu'. A més, ha posat la veu al darrer anunci de l'estiu de la marca de cerveses Estrella Damm.

Magalí Sare serà la veu i la bateria del concert de l'1 d'abril, a Sentmenat. Dani López estarà als teclats, l'electrònica i els vents, i Aleix Triadó Lado serà el tècnic. 

Ja es poden adquirir les entrades pel concert que oferirà a Sentmenat a www.entrapolis.com

Darrera actualització: 28.03.2023 | 17:50