Lliurament de premis del 52è concurs d'aparadors de Nadal

Divendres, 18 de març de 2022 a les 00:00

Es va fer un acte el dia 2 de març a l’Auditori de la Cambra de Comerç de Sabadell; l'aparador guanyador a Sentmenat va ser la Ferreteria Rovira.

L’acte de lliurament dels premis del Concurs l’Aparador – Nadal 2021, que enguany arribava a la seva 52a. edició, va estar presidit pel Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Torrades i va comptar també amb l’assistència de nombrosos alcaldes i regidors dels Ajuntaments de les poblacions de la demarcació de la Cambra i representants d’entitats i associacions de comerciants. 

En el seu parlament, el President de la Cambra, Ramon Alberich va voler remarcar l’esforç que ha fet el sector els dos darrers anys amb la pandèmia i que, no obstant això, s’ha tornat a abocar en la participació al concurs l’Aparador. Per la seva banda, el President de la Comissió de Comerç Interior de l’entitat, Josep M. Porta, va centrar el seu discurs en la competència a nivell fiscal de les noves formes comercials, quan és el comerç tradicional el que aporta intangibles positius i de cohesió social. En la mateixa línia, el Director General de Comerç, Jordi Torrades, va destacar la importància del comerç de proximitat per als municipis i els ciutadans i la seva capacitat d’adaptar-se a les noves exigències del mercat i dels grans operadors, com Amazon o Mercadona, que han esdevingut les primeres empreses de Catalunya per davant de grans companyies industrials. 

Durant l’acte es van lliurar els premis que cada ajuntament atorga a l’establiment guanyador del seu municipi i els 3 guardons als millors aparadors que concedeix la Cambra. En el cas de Sentmenat, el premi al millor aparador va ser per la Ferreteria Rovira. En el cas dels guardons generals, el 1r premi enguany va anar a mans de la Floristeria El Jardinet de les Fades de Polinyà; el 2n se'l va endur el comerç Tot & Més de Montcada i Reixac; i el 3r premi, la Merceria Ca l’Amàlia de Sabadell. 

Aquest certamen amb una llarga tradició de més de 50 edicions l’organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, amb el suport dels ajuntaments i la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals de la demarcació. 

Darrera actualització: 18.03.2022 | 08:21

Imatges