L'Institut Sentmenat realitzarà una recaptació d'aliments

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 11:00

Les activitats dins aquest projecte s'estan realitzant pels alumnes de 1r de Batxillerat, en el marc de l'assignatura Problemàtica Social. Els tècnics dels Serveis Socials i la regidora Bibiana Pichardo van visitar els alumnes per explicar el funcionament del banc d'aliments.

Amb motiu del Dia Mundial en contra de la fam, que tindrà lloc el pròxim 28 de maig, a l'Institut Sentmenat es realitzarà una recaptació d'aliments per a les famílies vulnerables. Aquesta acció tindrà lloc al llarg de la setmana d'abans, i es marcarà el termini del 16 al 29 de maig per fer la recollida.

Durant la primera quinzena de maig, l'alumnat de 1r de Batxillerat que fa l'assignatura de Problemàtica Social, passarà a informar i conscienciar a l'alumnat de les escoles de Sentmenat sobre la importància de participar en aquesta acció. Aquesta tasca educativa vol formar tot l'alumnat en una activitat responsable i compromesa amb els problemes que afecten el món, per crear consciència que no tothom viu en les mateixes condicions.

Tots els aliments que es recullin seran gestionats per Serveis Socials de Sentmenat, que també han ofert una xerrada per explicar com funciona aquest servei, quins serveis presten i les funcions que realitza cada tècnic.

Darrera actualització: 28.03.2023 | 18:41