Let's Clean Up Sentmenat!

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge, 8 de maig, participa a la neteja dels entorns de la riera de Sentmenat amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Arriba un nou Let's Clean Up a Sentmenat. Aquest proper diumenge, 8 de maig, es farà una neteja dels entorns de la riera de Sentmenat en el marc de la Setmana Europa de Prevenció de Residus. Totes les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure a l'OAC de l'Ajuntament, al telèfon 937 153 030, o a través del correu electrònic smnt.medinatural@sentmenat.cat o smnt.mediambient@sentmenat.cat. En el cas de fer-ho per correu electrònic, cal adjuntar el formulari que trobareu a la documentació adjunta d'aquesta notícia degudament emplenat.

La jornada començarà a les 9.30 h del matí a la plaça Mestre Josep Duran (Parc de la Riera). Totes les persones que hi participin podran gaudir d'un refrigeri en acabar la jornada, i es farà una exposició del projecte de recuperació de la Riera de Sentmenat, a càrrec de la Sílvia Mas. Finalment, també hi haurà monitors que faran tallers pels més petits amb materials reciclats.

Aquest diumenge, netegem el nostre entorn amb un nou Let's Clean Up!

Darrera actualització: 02.05.2022 | 12:35