L’Espai Jove va col·laborar en l’organització de la cavalcada dels Reis d’Orient

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 00:00

Per segon any consecutiu, l’Espai Jove va organitzar la comitiva reial de SSMM els Reis d’Orient.

Aquest any, es va celebrar una reunió el 21 de desembre a l'Espai Jove on els i les joves de Sentmenat, a partir de 12 anys, van acudir amb emoció per tal de poder participar en la cavalcada de reis del 2023 com a patges reials de SSMM els Reis d’Orient. En aquesta reunió es va decidir, de manera participativa, els criteris per repartir-se entre les carrosses. A més, com a novetat, van proposar que els patges a peu poguessin tirar caramels.

El dia 5 de gener van quedar a l'Espai Jove i  van arribar amb moltes ganes de participar en la cavalcada. Es van vestir i es van maquillar, algunes persones van estrenar nou vestuari, i d'aquí, acompanyats/des dels caps de colla que van col·laborar de manera voluntària, van anar al punt de trobada amb SSMM els Reis d’Orient. Es va iniciar la cavalcada i amb ella una nit màgica en la qual van poder formar part saludant i tirant caramels als i les més petites del poble que esperaven amb il·lusió aquest moment.

Per finalitzar, i en agraïment per la seva participació i col·laboració en la cavalcada de reis del 2023, l'Espai Jove va organitzar un sopar amb pizzes de Cal Camilo. Els i les joves no només van gaudir del sopar i la trobada a l'Espai Jove, també van fer propostes de cara a les futures cavalcades esperant que siguin escoltades i es tinguin en compte.

Moltes gràcies joves de Sentmenat que vau participar i vau fer d'aquest dia un dia especial per tota la canalla que espera veure la nit del 5 de gener a SSMM els Reis d'Orient amb molta il·lusió.

 

Darrera actualització: 14.02.2023 | 16:06

Imatges