L’Espai Jove reprèn les activitats del nou curs

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 00:00

Ja podeu consultar la programació d’octubre i conèixer els nous projectes de Teatre de l’Espai Jove

El passat mes de setembre l'Espai Jove va reprendre l'activitat i va tornar a obrir les portes després de les vacances d'estiu i d'un exitós Juliol Jove 2021. Presentem la programació d'octubre i us parlem sobre nous projectes de Teatre.

Tot seguit, us informem de les activitats del mes d'octubre:

  • Divendres 15 a les 17:00 – Restaurem el futbolí! Vine a pintar les figures del futbolí i ajuda'ns a restaurar-lo per poder gaudir encara més d'ell!
  • Divendres 22 a les 17:00 – Torneig de futbolí! Gaudim del futbolí recentment restaurat i pintat.
  • Divendres 29 a les 21:00 – Mengem castanyes, moniatos i mirem una pel·lícula de por o de temàtica de Halloween i ens avancem a la castanyada!

Estigueu atents i atentes perquè pròximament us presentarem l'agenda de novembre, amb activitats per la Festa Major d'Hivern i també amb tot d'activitats per la setmana del 25N. A més, estem treballant per oferir-vos, un any més, un Nadal Jove ple de noves experiències.

Això no és tot! Presentem la companyia de teatre 'La petita tèxtil', companyia semi-professional que treballarà en la creació de petites peces escèniques amb actrius i actors que tinguin una mínima experiència o persones que, simplement, tinguin moltes ganes d'iniciar-se en un projecte artístic i vulguin aprendre i endinsar-se en el món del teatre. 

Totes les activitats estan adreçades a joves de 12 a 29 anys i són gratuïtes. Per més informació i per apuntar-vos a la companyia envieu un correu a: smnt.espaijove@sentmenat.cat

Per últim, recordem que encara sou a temps d'apuntar-vos a les classes de teatre que tenen lloc els dijous a la tarda de 17:15 a 18:15.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 21:49