L’Espai Jove presenta l’agenda de maig i juny

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

Abans de l’esperat Juliol Jove, l’Espai Jove de Sentmenat ha programat tot un seguit d’activitats pels mesos de maig i juny, traieu les agendes!

El maig ve carregat d’activitats que formen part del projecte ‘La moda és cultura; Quanta tela!’ començant divendres 6 amb una visita al Museu Arxiu per anar a veure l’exposició ‘Moda de museu’ organitzada pel grup Amics del Museu Arxiu. Seguidament, divendres 13 l’assessora d’imatge i estilista local Rosa Fernández, ens guiarà en la creació d’un moodboard de moda que ens ajudarà a definir el nostre estil. Finalment, el 20 de maig, el Jordi Reche, especialista en comunicació amb una comunitat de més d’un milió de seguidors a TikTok i Instagram, ens parlarà de què comunica la nostra imatge.

Cap a finals de mes, el dissabte 28 de maig a les dotze del migdia, els i les joves majors de 18 anys, podran gaudir d’un tast de vins mentre deixen fluir la seva creativitat pintant el que els vins que tastaran els transmet. És una activitat gratuïta que guiaran conjuntament la tallerista Sara Vegas i la sommelier Anna Vilanova de la Bacchus Sentmenat.

Pel que fa al juny, el dia 3, aniran fins a Caldes de Montbui per anar al Gat Penjat i poder escalar en el seu rocòdrom. Després, el dissabte 11 a les instal·lacions de l’Espai Jove, tindrà lloc ‘La Tèxtil Fashion Market Fest’ un mercat de segona mà i d’intercanvi de roba amb vermut i música en directe amb el grup ‘Leyla’. És un mercat obert a tots els públics i qualsevol persona que estigui interessada podrà tenir paradeta, haurà d’enviar un correu que facilitarem més a baix. Finalitzant, el 17 de juny celebraran el final de curs anant a les piscines municipals d’estiu i poder gaudir un any més del ‘Tira’t a la piscina!’ de manera gratuïta.

Aquestes són totes les activitats programades pels mesos de maig i juny, estigueu tots i totes atentes a les seves xarxes socials perquè això només és un escalfament: el Juliol Jove torna carregat d’activitats!

Us recordem que totes les activitats estan adreçades per a joves de 12 a 30 anys i que són totalment gratuïtes. Per inscripcions i més informació podeu enviar un correu a: smnt.espaijove@sentmenat.cat o un missatge privat per IG @espaijovesentmenat.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 08:21