L'Espai Jove La Tèxtil organitza un nou Juliol Jove

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 09:00

Ja estan obertes les inscripcions online fins el divendres 24 de juny.

El Juliol Jove és un dels projectes estrella de l'Espai Jove i dels més esperats pels i les joves del poble. Aquest any tindrà lloc del 27 de juny fins al 22 de juliol. S'han organitzat activitats de dilluns a divendres durant aquestes setmanes, recordem que totes són gratuïtes i que les inscripcions s'hauran de fer a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, fins el 24 de juny. Es poden fer inscripcions a més d'una activitat; hi ha places limitades i s'acceptaran per ordre de lliurament, assistència durant el Juliol Jove i preferència.

Algunes de les activitats que s’han programat són la TèxtilArt amb taller de ceràmica i de creació i edició d'un fanzine amb la il·lustradora Marta Bellvehí; la TèxtilChef, activitat proposada i creada pels i les mateixes joves i tallers de cuina variats; també, sortides a la piscina municipal i una excursió nocturna a la Torre Roja; a més, aquest any, després de dos estius sense poder realitzar-ne, anirem de colònies a Llafranc. Els i les més aventureres poden participar a una sortida a Humor Amarillo... I moltes altres propostes més!

Totes les activitats són per a nois i noies a partir de 12 anys.

Cada divendres les activitats seran sortides. Per poder participar-hi caldrà estar inscrit/a a més d'una activitat del Juliol Jove de dilluns a dijous. Per més informació no dubteu en enviar un correu electrònic a smnt.espaijove@sentmenat.cat, enviar un missatge privat per Instagram @espaijovesentmenat o contactar al 687 411 456.

Informació a tenir en compte

Si són menors qui fan la inscripció ha de ser el pare/mare o tutor legal qui s'identifiqui amb IDCAT Mòbil i quan es pregunti si són representant han de respondre que "són l'interessat" i un cop a dins s'han d'emplenar totes les dades.
 

Darrera actualització: 03.06.2022 | 14:00