L’Espai Jove La Tèxtil organitza actes amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 00:00

Les activitats estan repartides en diferents dies, entre el divendres 22 i el dissabte 30 de novembre.

L’Espai Jove ha programat 6 activitats amb motiu de la celebració el Dia Internacional contra les Violències Masclistes, que se celebra el dilluns 25 de novembre. Tanmateix, les activitats estan repartides en diferents dies, entre el divendres 22 i el dissabte 30 de novembre.

Tots els actes, que van des de tallers de manualitats fins a cinefòrums, passant per representacions i accions teatrals, seran gratuïts i estan pensats per a joves majors de 12 anys.

22 DE NOVEMBRE A LES 17 h

“Estimar-te és revolucionari”

Dins de la pedagogia del public theatre, es realitzarà un taller de teatre no mixta i per a totes les joves de +16 anys per a l’apoderament femení. Aquelles que estiguin interessades en participar-hi o demanar més informació, hauran d’inscriure’s a través de les xarxes socials, el correu, o assistint físicament al Casal de Joves de Sentmenat.

26 DE NOVEMBRE A LES 17 h

Taller d’estampació de samarretes feministes

Primera part del taller d’estampació de samarretes dins de la temàtica del 25N. En aquesta activitat, es treballarà conjuntament amb totes les persones participants i es discutiran i dissenyaran les estampacions que al pròxim taller es realitzaran.

27 DE NOVEMBRE A LES 17.30 h

“Jo sóc la Malala”

Visionat i posterior cinefòrum sobre el documental “Jo sóc la Malala”, sobre la lluita d’una jove al Pakistan contra el govern talibà pel dret a l’educació universal.

28 DE NOVEMBE A LES 19 h

Taller d’estampació de samarretes feministes

Segona part del taller on es realitzaran les estampacions dels models dissenyats a les samarretes. Per aquesta segona part del taller, es requerirà a cada participant portar una samarreta blanca de cotó de casa.

29 DE NOVEMBRE A LES 19 h

Acció Teatral

Actuació per part d ela companyia de l’Espai Jove “Barrija-Barreja” i lectura del manifest. Aquesta activitat serà oberta a tota la ciutadania.

30 DE NOVEMBRE A LES 10 h

Taller de defensa personal femenina

A càrrec de la Montse Muñoz de Mon Taekwondo Sentmenat. Adreçat per a joves majors de 18 anys. Aquelles que estiguin interessades en participar-hi o demanar més informació, hauran d’inscriure’s a través de les xarxes socials, al correu o assistint físicament al Casal de Joves de Sentmenat.

Darrera actualització: 19.11.2019 | 10:57