L’Espai Jove la Tèxtil estrena nou horari

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00

Amb l’arribada del servei de la Tarda Jove aquest espai modifica el seu horari amb l’objectiu d’adaptar-se a tots els usuaris

L’Espai Jove la Tèxtil ha informat que ha modificat el seu horari habitual en relació al nou servei de la Tarda Jove, un servei impulsat per l’AFA de l’Institut de Sentmenat en col·laboració de l’Espai Jove la Tèxtil. Aquest servei començarà a funcionar amb un horari de 14.35 a 17.30 h i els divendres de 14.35 a 20 h.  

Amb aquest projecte es vol oferir un espai d’educació en el lleure per joves a partir d’onze anys en l’horari esmentat. Els usuaris hi poden trobar servei de menjador i activitats d’educació no formal i de lleure. A més, es vol garantir que els joves que ho necessitin tinguin un espai on poder fer l’àpat important del dia en condicions, enfocant-se en tots els joves que han de dinar sols o tenen estona fins a casa i acaben dinant tard.  

Aquest espai ha estat pensat perquè sigui un espai de referència, punt de trobada i poder realitzar activitats de lleure, culturals i formatives d’entre altres. De fet, a partir del 3 d’octubre es començarà amb les activitats extraescolars, on tots aquells que estiguin interessats podran formar part de propostes com acompanyament a l’estudi, llengua anglesa, circ, teatre, música en grup, activitats de lleure i de ciència.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 14:13