L’Escola de Fútbol Base de Sentmenat inicia una recollida d’aliments benèfica

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

Durant aquesta setmana i fins el dimecres 3 de febrer l’EFBS organitza una campanya solidària per donar suport a les persones més afectades per la crisi de la COVID-19. Els productes acceptats seran aquells de consum bàsic com tomàquet, pasta, oli i llegums.

Aquest any 2020 ha estat un any difícil per tothom, afectat per una pandèmia amb un alt índex d’infeccions que ha aturat la vida de moltes persones, fins i tot les competicions esportives. És per això que des de l’Escola Futbol Base de Sentmenat han organitzat una campanya solidària per posar el seu granet de sorra cap a les persones més afectades

Començant el 27 de gener i fins el 3 de febrer, s’ha organitzat aquesta recollida benèfica d’aliments que es realitzarà a la recepció del club, al camp de fútbol de Can Sorts cada dia de 17.30 a les 20 h.

Les donacions d’aliments bàsics seran entregats a Catering Social TK, un menjador social de Terrassa, que acull a les persones i famílies més afectades per aquesta crisi. Es prega que les donacionss siguin d’aliments bàsics i amb llarga caducitat com salsa de tomàquet, llegums (en paquet, no vidre), pasta, oli, etc.

Clicant aquí podeu accedir al vídeo promocional.

Darrera actualització: 28.01.2021 | 11:20