Les 2 minideixalleries de Sentmenat ja han reciclat més de 2 tones de petits residus

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 00:00

Les dos minideixalleries municipals ja han reciclat més de dos tones de petits residus, concretament 2.114 quilos. Els residus més recollits han estat piles, bateries i acumuladors, seguits de residus d’aparells elèctrics i electrònics, bombetes, i discos CD i DVD.

Una gran noticia, perquè són petits residus que pesen molt poc, però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Gram a gram costa més reciclar tones, per això, el fet d’ haver reciclat més de 2 tones amb només 2 minideixalleries corrobora que el servei funciona correctament al municipi i que els sentmenatencs i sentmenatenques aposten pel reciclatge i en definitiva pel planeta.

Les dues minideixalleries, ubicades a la Plaça Sant Menna, al costat de l’Església, i a la carretera direcció Caldes de Montbui, creuament amb passeig de la Torre Roja, han esdevingut un referent del reciclatge. De fet, aquestes tenen per objectiu incentivar el reciclatge de petits residus domèstics especials, que són de caire perillós per al medi ambient i la salut.

La voluntat de l’equip de govern és facilitar que la ciutadania llenci els residus allà on toca. L’ajuntament treballa dia a dia per augmentar la taxa de recollida selectiva al municipi, i fidelitzar als usuaris en punts verd com aquests. És una aposta clara per facilitar el reciclatge als veïns i veïnes.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:05