L’atenció pediàtrica a Sentmenat i Polinyà, garantida

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 00:00

El Servei Català de la Salut ha manifestat que l’atenció pediàtrica a Sentmenat i Polinyà està garantida i ho seguirà estant en el futur.

El Servei Català de Salut ha manifestat que l’atenció pediàtrica a Sentmenat i Polinyà està garantida i ho seguirà estant en el futur. Aquest missatge és el que s'ha transmès davant les informacions difoses per l’Associació de Pensionistes de Sentmenat, l’Associació de Veïns de Sentmenat i la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública de Polinyà.

En el comunicat s'informa que la baixa d’un professional de l’EAP Polinyà-Sentmenat ha estat coberta per d’altres professionals i que, per tant, l’usuari compta i comptarà amb la mateixa accessibilitat a horaris i serveis. Actualment al CAP Sentmenat hi ha pediatre els dilluns, dimarts, dimecres i divendres i infermera pediàtrica de dilluns a divendres. I al CAP Polinyà hi ha pediatre i infermera pediàtrica de dilluns a divendres.

El Servei Català de Salut ha deixat clar que aquesta cobertura de l’atenció pediàtrica es mantindrà en el futur i que ni Sentmenat ni Polinyà formen part del programa de concentració pediàtrica que es desenvolupa en altres punts del territori.

Darrera actualització: 23.11.2020 | 15:51