L'Associació Sentmenat Empresarial presenta un taller gratuït sobre "Com Finançar el creixement i les inversions i com gestionar el circulant"

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 00:00

Amb la col·laboració d'Aura Consultors i l'Ajuntament de Sentmenat, aquest divendres 15 de gener a les 9:30 es presentarà la segona part del taller en línia de Sentmenat Empresarial. La sessió serà en línia per motius de COVID-19 i tindrà una durada aproximada d'1:30 h.

Després de l’èxit que va tenir la primera sessió del Cicle de Tallers financers per a empresaris i directius que es va realitzar a l’octubre, amb la sessió sobre “El Pressupost com a eina de recuperació davant la COVID-19”, Sentmenat Empresarial ha presentat la segona sessió sobre “Com Finançar el creixement i les inversions i com gestionar el circulant”

El taller es realitzarà de forma online el 15 de gener a les 9:30 i tindrà una durada aproximada de 1:30 h. Es realitzarà a través de la plataforma Zoom i serà totalment gratuït. Es prega que les persones interessades confirmin la seva assistència clicant aquí. 

 

Darrera actualització: 07.01.2021 | 14:36