L’Associació AMERC presenta un nou Marketplace per les botigues sentmenatenques

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 00:00

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sentmenat ha impulsat una nova plataforma online en forma de Marketplace que permetrà a tots els Establiments comercials de Sentmenat que ho desitgin tenir la seva propia botiga online per combatre les dificultats comercials que estan trobant fent front a la COVID-19.

Es tracta del projecte “compraprop”, fet en col·laboració amb la resta d’ajuntaments de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), és una plataforma web que facilitarà els comerços de tots 6 municipis l’oferta i venda online de productes i serveis.

Compraprop és una botiga online de màxima proximitat que s’adapta a les característiques del vostre comerç per respectar la vostra identitat.

  • Podreu explicar qui sou i com és la vostra oferta comercial, incorporar foto de l’establiment, text de presentació i els missatges clau que us identifiquen.
  • Si ja sou presents a les xarxes socials, també les podeu integrar.
  • Incorporar els productes que vulgueu oferir, sense límit, posant la descripció i el preu.
  • Rebreu avisos de les comandes dels vostres clients per WhatsApp o e-mail.
  • El pagament dels clients ha de ser senzill, oferiu el sistema que a vosaltres us sigui més fàcil (targeta de crèdit, bizum o pagament en el punt d’entrega).
  • Decidiu com fer els lliuraments. Inicialment la plataforma no oferirà un servei logístic i serà cada botiga que decidirà oferir als clients un servei propi de repartiment a domicili o de recollida a l’establiment.

El fet d’estar tots en una mateixa plataforma online ens permet formar un gran centre comercial on els clients podran comprar a les botigues de sempre, des de casa o des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Compraprop és un projecte que abasta el territori dels 6 municipis de la Riera de Caldes. En aquesta àrea hi viuen prop de 90.000 persones i cada dia hi vénen a treballar més de 40.000 persones. El vostre mercat potencial és molt important.

Incorporar la vostra botiga a la plataforma no té cap cost.

 Si esteu interessats podeu respondre el qüestionari clicant aquí.

Per a més informació també podeu contactar amb el Servei de Promoció Econòmica i Comerç Pg. d’Anselm Clavé 88-90. Tel. 93 715 30 30. comercindustria@sentmenat.cat.

Darrera actualització: 03.11.2020 | 15:34