L’artista Alejandra Porras presentarà les seves pintures a la Sala Ecus els dies 10, 11 i 12 d’octubre

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 00:00

L'artista sentmenatenca i autodidacta exposarà aquest cap de setmana una selecció de la seva col·lecció de quadres decoratius de forma gratuïta i oberta a tota la ciutadania.
 

L'Alejandra va néixer a Extremadura on hi va viure fins als 12 anys, quan la seva família va decidir immigrar a Sentmenat, i des de llavors que no ha marxat.

Interessada especialment per la pintura a l'oli, però sobretot en tota mena de treballs manuals. Parlant amb ella ens explica com sempre que tenien cap avaria a casa li encantava encarregar-se de resoldre-la, i aquest és un factor que trobem explícitament en la seva obra a partir del que els entesos defineixen com collage, tot i que ella prefereix anomenar la seva tècnica com a quadres decoratius, utilitzant una diversitat de materials per acompanyar la pintura a l'oli.

El seu interès per a l'expressió artística ve de molt lluny, des que n'era petita, i el seu procés artístic ha estat sempre de forma autodidacta, a partir del prova-error, d'investigar en el seu propi taller quina conjugació de materials podria confluir en una creació artística. No va ser fins de gran, que es va decidir per prendre alguns cursos tècnics per acabar de perfeccionar el seu estil propi.

Aquest llarg cap de setmana del 10, 11 i 12 d'octubre tindrem el privilegi de gaudir de les seves obres a la Sala Ecus de Sentmenat d'11 a 13:30 h i de 16 a 20 h. 

Darrera actualització: 09.10.2020 | 17:18

Imatges

car