L'AMERC presenta les primeres activitats del programa Emprensocial

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 00:00

Emprensocial és un projecte dissenyat per les regidories de Promoció Econòmica de l'Eix Riera de Caldes amb l'objectiu d'impulsar l'economia social i solidària. Adreçat a qualsevol persona interessada a emprendre, es presenta el programa "Laboratori d'Idees" els pròxims 14 i 21 de juliol.

El programa d'emprensocial presentarà dues actuacions diferenciades:

 

Laboratori d'Idees

És un projecte obert a tota persona interessada a transformar la realitat i els reptes del territori des de l'economia social i solidària. El laboratori pretén fomentar la creació de moltes idees i debats sobre possibles projectes, donant a conèixer eines per analitzar l'entorn i projectes referents.

Totes les sessions s'enfocaran des de la co-construcció i metodologies àguiles (design thinking, mapa d'empatia, etc). Amb l'objectiu d'identificar necessitats socials, ambientals i culturals al territori, identificar oportunitats de negoci i donar a conèixer l'economia social i solidària com eina de transformació.

Hi podran accedir un màxim de 40 persones dels diferents municipis que conformen l'Eix Riera de Caldes. Està adreçat a qualsevol persona, estigui en atur o treballi. Les activitats seran online. Les dates de les dues primeres sessions són les següents:

  • 1ra sessió online el dimecres 14/7 de 14 a 16 hores

Donar a conèixer l'economia social i solidària

Identificar col·laborativament reptes socials al territori

 

  • 2na sessió online el dimecres 21/7 de 18 a 20 hores

Explorar conjuntament idees de negoci pel territori

Conèixer projectes inspiradors

 

És una activitat per gaudir, crear, idear, pensar i contactar amb altres persones amb ganes de fer projectes

Per realitzar la teva inscripció clica aquí.

 

Llançadora de projectes d'emprenedoria i innovació social

Serà el projecte que vindrà a continuació del Laboratori d'Idees i tindrà com a objectiu seguir amb la dinàmica del primer programa. A Llançadora de projectes d'emprenedoria i innovació social es realitzarà un programa formatiu, d'assessorament i networking on es treballarà de la mà de professionals del sector per donar les eines suficients a les i els emprenedors.

Aquesta segona part del programa es realitzarà durant el mes de setembre.

Darrera actualització: 13.07.2021 | 09:47