L’Amerc organitza una jornada formativa sobre disseny de polítiques energètiques sostenibles dins l’àmbit local

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 00:00

El proper dimecres 2 de juny a les 10 h, l’Amerc presenta unes jornades de formació i debat sobre la necessitat d’implementar polítiques energètiques sostenibles als polígons industrials. Les jornades seran presencials i se celebraran a l’Espai Can Rius, a Caldes de Montbui. L’entrada serà gratuïta amb prèvia inscripció requerida. 

 

L’Associació de Municipis de la Riera de Caldes (AMERC) organitza aquesta jornada centrada en experiències de transició energètica aplicades a polígons d’activitat econòmica (PAE), dins del programa de foment de la transició energètica als PAE de la Riera de Caldes.

Es presentaran experiències d’empreses industrials de Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, Les Franqueses, Rubí, Sant Quirze del Vallès i Viladecavalls, entre d’altres. Es podrà assistir de forma presencial a l’Espai Can Rius de Caldes de Montbui (aforament limitat) i també es podrà seguir en directe per youtube (amb prèvia inscripció). Les persones interessades en participar poden formalitzar les inscripcions a través d’aquest enllaç: http://scur.cat/N06CLL

El programa previst és el següent:

  • 10 h Salutació oficial i obertura de la Jornada a càrrec de l’alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda i a càrrec de Javier Silva, alcalde de Polinyà i President de l’AMERC.
  • 10:20 a 12 h Presentació d'experiències i taula rodona amb la participació de:

                   Oriol Xalabarder, conseller delegat Electra Caldense (Caldes de Montbui).

                   Jordi Deumal, President de l'As. d'Empresaris i Propietaris dels PAE's de Les Franqueses del Vallès, compra agregada.

                   Abel Ortiz, Tèxtil Ortiz, implantació d'eficiència energètica, plaques FV i energia eòlica (Polinyà/Sta. Perpètua de Mogoda).

                   Albert Puig, representant de Rubí Brilla de l’Ajuntament de Rubí autoconsum compartit- als PAE de Rubí i Sant Quirze del Vallès.

                   Xavier Juanhuix, VMC – Grup Circutor (Santa Perpètua de Mogoda) empresa proveïdora d’aplicacions d’estalvi energètic.

Al finalitzar la sessió, a l’exterior de l’espai, hi haurà una exposició, de proveïdors de solucions d’energies renovables de la Riera de Caldes com aparcament i punts de recàrrega fotovoltaica, instal•lació de plaques fotovoltaiques, etc.

Les persones interessades poden clicar aquí per inscriure's.

 

Darrera actualització: 24.05.2021 | 13:12