L'alumnat de 5è de l’Escola Can Sorts celebra unes jornades formatives sobre consum responsable

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 00:00

El taller "De l'escola al centre comercial" van estar organitzats per la regidoria de consum i impartits a les classes de 5è de primària. Mitjançant l'escenificació de situacions reals, l'objectiu era el d'ensenyar a l'alumnat els drets i deures de les persones consumidores i algunes pautes sobre consum responsable.

Els drets i deures del consumidor són un aprenentatge vital per la ciutadania, i així és com un any més s'ha presentat a l'alumnat de cicle superior aquest taller "De l'escola al centre comercial".

Les sessions dirigides per dues monitores, és distribueixen mitjançant una primera part introductòria sobre conceptes bàsics com la distinció entre producte i servei, el concepte de preu o altra informació sobre consum (data de caducitat, dret de devolució...,). Seguidament, mitjançant la il·lustració d'escenes quotidianes dins del centre comercial, es posa a prova a l'alumnat en la resolució de conflictes en matèria de consum.

El taller té una durada d'1 hora i té com a objectiu fomentar el treball cooperatiu com a eina d'aprenentatge, la divulgació de conceptes bàsics sobre consum, l'aprenentatge dels drets i obligacions de les persones consumidores, la capacitat de gestió de conflictes i de formalitzar una reclamació o altres serveis públics en matèria de consum.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 14:49

Imatges

taller 1 taller 2