L'alcaldessa visita l'empresa Pertex

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 00:00

És una companyia dedicada a la perfilaria tècnica d'extrusió.

En una nova visita a empreses del teixit econòmic de Sentmenat, l'alcaldessa, Montserrat Rueda, va trobar-se amb els responsables de la companyia Pertex, una marca fundada l'any 2022 que treballa en el sector de la perfilaria tècnica d'extrusió. La sessió va consistir amb una conversa amb la direcció i una visita a la planta de producció.

Pertex està especialitzada en el desenvolupament de projectes, idees o necessitats de la clientela a través de l'extrusió de materials termoplàstics. Actualment, es troben una fase de creixement que inclou l'expansió dels serveis i una ampliació de la presència internacional. El responsable de l'empresa, Josep Viaplana, destaca el compromís que té el projecte amb la sostenibilitat i les energies renovables.

Pertex és proveïdora de moltes marques a nivell nacional i també a escala local, com és el cas de Essentra. Fet que evidencia la col·laboració de les companyies en el teixit de proximitat. Aquest és un dels múltiples temes que els responsables de l'empresa van tractar amb l'alcaldessa, a banda d'altres aspectes com el suport de l'ajuntament a les marques de Sentmenat o la col·laboració entre el sector públic i privat en matèries com l'ocupació.

 

Darrera actualització: 23.02.2024 | 16:35