L'alcaldessa visita l'empresa Galí Internacional

Divendres, 16 de febrer de 2024 a les 00:00

És una empresa especialitzada en la transformació de vehicles industrials per a operacions de màxima seguretat i antiexplosius.

Amb l'objectiu de conèixer de prop les necessitats del teixit empresarial de Sentmenat, l'alcaldessa del municipi, Montserrat Rueda, acompanyada de la primera tinent d'alcaldessa, Núria Colomé, han visitat una nova empresa. En aquesta ocasió, Galí Internacional, dedicada a la transformació de vehicles industrials per a operacions de màxima seguretat i antiexplosius.


Fundada el 1951, l'empresa ha estat arrelada al municipi de Sentmenat des de 1970, després d'un ràpid creixement, que la va portar a consolidar-se com a líder del sector. Des dels seus inicis, Galí Internacional ha estat un referent en la modernització constant, adaptant-se als canvis del mercat i implementant les últimes tecnologies per oferir productes i serveis de més alta qualitat.

La trobada, que va tenir lloc el 14 de febrer, es va fer amb Llorenç Galí, el director general de la companyia. Durant la sessió, els responsables de la marca van destacar la seva preocupació per millorar la infraestructura i la mobilitat en el territori, impulsant una variant que eviti el trànsit de vehicles de mercaderies pel poble i faciliti la comunicació per carretera dels PAE, contribuint a dinamitzar l'economia local i el benestar de la població.

En la sessió també s'ha recordat que l'empresa fa poc que ha fet una renovació de les seves oficines i té previst invertir en millores importants en equips industrials.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 20:14