L'Ajuntament reparteix més de 1000 kits escolars i mascaretes infantils

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 00:00

Avui dimecres 13 de maig, l'Ajuntament ha finalitzat l'entrega als domicilis de més d'un miler d'infants sentmenatencs.

Aquelles famílies empadronades amb infants de 3 a 12 anys que no han rebut el lot, podran passar per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en horari de 9 a 14h.

El passat dijous 7 de maig, el personal de l'Ajuntament va començar a repartir casa a casa, els lots amb material escolar i mascaretes infantils cosides pels veïns i veïnes de Sentmenat. Han sigut més d'un miler d'agraïments a tots aquells nens i nenes que han demostrat una actitud exemplar durant el confinament i que pretén ajudar-los a passar millor aquesta etapa.

Tot i això, hi ha domicilis en que no s'ha pogut trobar a les persones que hi conviuen, i per tant, podran recollir el seu lot a l'Ajuntament, concretament a la plaça de la Vila nº1, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Hauran de presentar el DNI on demostrin que estan empadronats a Sentmenat i són el pare o mare de l'infant al qual els pertoca el lot.

Demanem responsabilitat a l'hora de desplaçar-se i respectar sempre les mesures prevenció i de distanciament físic entre persones.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 11:43