L'ajuntament renova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Sentmenat

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de Sentmenat es segueix treballant per dotar de recursos el teixit associatiu sentmenatenc, aquesta vegada amb el conveni de col·laboració amb ACS, entitat que s'encarrega de dinamitzar el comerç de Sentmenat amb la finalitat de millorar l'activitat econòmica a la vila.

El passat 8 d'octubre a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, l'alcalde sr. Marc Verneda acompanyat de la regidora sra. Brigitte Navarrete i la presidenta de l'Associació de Comerciants de Sentmenat, sra. Dolors Garcia Porta van signar el present conveni de col·laboració entre la institució i l'entitat de comerciants que es dotarà de 4.000 €.

L'objecte del conveni signat és la de regular la col·laboració entre l'Ajuntament de Sentmenat i l'Associació de Comerciants per tal de dur a terme actuacions de dinamització i suport al teixit comercial sentmenatenc, seguint el Projecte de Promoció del Comerç a Sentmenat 2021.

L'objectiu de tal col·laboració és la de dinamitzar el comerç sentmenatenc fent-lo més competitiu, millorant l'oferta de productes i augmentant l'activitat econòmica de la vila.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 15:12