L'Ajuntament renova el conveni amb Creu Roja Sentmenat

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 00:00

L'entitat sentmenatenca col·labora amb la regidoria de Serveis Socials en la promoció d'accions de benestar social, així com la realització de serveis assistencials amb especial atenció a col·lectius i persones vulnerables.

El conveni va ser signat el passat 6 d'octubre pel sr. Marc Verneda Urbano, alcalde de Sentmenat, i la sra. Cristina Layos Ruiz, en qualitat de presidenta de Creu Roja Sentmenat, amb la presència de sra. Bibiana Pichardo, regidora de Serveis Socials i Salut, .

Així, s'acorda l'aportació econòmica per part de l'Ajuntament a Creu Roja de 39.067€ en qualitat de subvenció, organitzada segons la següent distribució:

Una subvenció de 31.067€ per les despeses de transport adaptat, que consisteix en la realització del trasllat de persones amb discapacitat a centres d’educació especial, tallers ocupacionals o centres de dia, durant tots els dies escolars i feines de l'any, fins a la licitació del servei.

Una subvenció de 8.000€ per les despeses de la realització del projecte d'Intervenció Social, conegut com el Programa d'Aliments.

 

Darrera actualització: 08.10.2021 | 16:14