L’Ajuntament promou 3 nous projectes de contractació de persones en situació d’atur

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 10:00

L'Ajuntament de Sentmenat prepara 3 nous projectes per a la contractació de persones en situació d'atur promoguts pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

1.- Programa Treball i formació línia ARC

Aquest programa es desenvolupa en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya que gestiona; i fomenta projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o d'autocompostatge.

S'incorporarà durant 12 mesos una persona amb titulació científica universitària en situació d'atur de llarga durada per dur a terme tasques en la gestió de les actuacions en la recollida selectiva de residus.


2.- Programa primera experiència professional en les administracions públiques
L'Ajuntament de Sentmenat prepara la incorporació de 3 joves en situació d'atur en el marc del Programa de primera experiència professional en les administracions públiques del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.
Les persones candidates han estat derivades per al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, entre els joves inscrits com a demandats d'ocupació amb titulació específica per formalitzar un contracte en pràctiques.
La durada del contracte serà de 12 mesos i els joves s'incorporaran als serveis de:

  • Comunicació
  • Medi ambient
  • Gestió de residus


3.- Programa Treball i Formació – Línia ACOL
Es destina a les persones migrades en situació administrativa irregular que complexin els requisits per obtenir una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social i puguin subscriure un contracte de treball —i contribuir d'aquesta manera a la seva inserció sociolaboral—.
Es realitza amb col·laboració amb el consell Comarcal del Vallès Occidental i el SOC subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada a jornada completa.

Es preveu la contractació d'una persona amb perfil d'auxiliar administratiu.

Darrera actualització: 18.02.2023 | 22:35