L'Ajuntament presentarà el Pla de reurbanització del casc antic de Sentmenat el proper dimarts 15 de juny

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha redactat el Pla de reurbanització del casc antic de Sentmenat. Aquest Pla ha estat des del seu inici un projecte de participació ciutadana on tècnics, representants polítics, entitats i ciutadania hi han pogut dir la seva. Seguint aquesta línia de treball, el dimarts 15 de juny a les 19 h es presentarà el document final del Pla.

El Casc Antic de Sentmenat conforma una de les zones més emblemàtiques del nostre municipi, tot i que és una de les més irregulars urbanísticament. És per això que des de l'Ajuntament s'ha marcat com a prioritat la seva reurbanització estratègica per prioritzar un pla urbanístic socialment integral i urbanísticament transversal on es promogui un espai públic socialitzador i adaptat a les necessitats de la ciutadania. Una proposta d’actuació en etapes amb una clara aposta per un casc antic més dedicat a les persones.

Com no podia ser d'altra forma, el Pla ha anat de la mà d’un projecte participatiu mitjançant el qual tots els actors de l'espai públic hi han pogut dir la seva. Es va realitzar una primera sessió el passat 2 de desembre on es va presentar el projecte, les seves prioritats i es van discutir els espais.

Seguint les directrius discutides a la primera sessió, el pròxim dimarts 15 de juny a les 19 h l'Ajuntament de Sentmenat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona presentarà el document final del Pla Estratègic d'Actuació, en una sessió telemàtica oberta a la ciutadania en la qual es pretén informar, discutir i validar la proposta d'actuació.

Les persones que vulguin assistir-hi han d’enviar un correu electrònic a: smnt.comunicacio@sentmenat.cat i rebran el link per connectar-se el dia i hora indicats.

 

Darrera actualització: 07.06.2021 | 15:04