L’Ajuntament premia l'excel·lència a l'alumnat de l'Institut de Sentmenat

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:00

El passat 22 de juny, amb motiu de la sessió de cloenda del curs 2021-22, l'alcalde i el regidor d'educació van fer l'entrega dels premis a l'excel·lència de l'Institut, premiant els dos estudiants amb millors resultats acadèmics de l'ESO i de Batxillerat: el Jean Pol Tabi i l’Hugo Aguilar Perea.

 

Durant aquesta setmana s'han celebrat els actes de fi de curs a l'Institut de Sentmenat, un any afectat per la situació sociosanitària, però que amb l'esforç d'alumnat i professorat s'ha pogut tirar endavant amb èxit.

Així mateix se celebrava l'acte de graduació dels alumnes de Batxillerat, amb la participació de l'alcalde, Sr. Marc Verneda i el regidor de Cultura, Sr. Jaume Carbonell, que van felicitar l'alumnat i van desitjar-los un futur pròsper als nous camins que prenguin.

De la mateixa manera, durant els actes de graduació de Batxillerat i la festa de fi de curs de l'ESO, els representants del consistori van fer entrega dels premis d'excel·lència als dos alumnes amb millors resultats acadèmics de l'ESO i Batxillerat, els premiats van ser en Jean Pol Tabi i en Hugo Aguilar Perea, respectivament.

 

Darrera actualització: 23.06.2021 | 14:54

Imatges

exc exce