L'ajuntament organitza un concurs de fotografia dels entorns de Sentmenat

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 08:00

La regidoria de Cultura presenta un concurs de fotografia obert a tota la ciutadania ambientada en els entorns de Sentmenat durant les diverses estacions de l’any. L'objectiu del concurs és seleccionar 13 fotografies inèdites per il·lustrar el primer calendari de Sentmenat per a l'any 2021. A més a més, les 12 pàgines dels mesos aniran acompanyades de textos relacionats amb Sentmenat.

El concurs consisteix en la presentació d’un màxim de tres fotografies dels entorns del municipi durant les diferents estacions de l’any. Les imatges hauran d’estar fetes amb alta qualitat per a poder ser impreses en paper i hauran de ser enviades al correu electrònic smnt.comunicacio@sentmenat.cat en format digital (jpg, png, tiff, pdf) o bé entregades amb un pendrive o dispositiu semblant de forma presencial a l’Ajuntament de Sentmenat. El termini de presentació de fotografies finalitzarà el 2 de novembre.

A totes les imatges s’hi haurà de fer constar l’autoria amb noms i cognoms, i a més, un títol de referència amb el punt concret de Sentmenat (per exemple: NomCognom_FontdeBou). Els autors o autores cediran els drets de les imatges seleccionades per a aquest objectiu concret amb la pròpia presentació al concurs. Una vegada seleccionades les 13 fotografies guanyadores passaran a formar part de l’arxiu municipal (fent-hi constar qui n’és l’autor o autora i la utilització que se n’ha fet).

L'Ajuntament anima a tots i totes les vilatanes a participar del concurs i a formar part d'aquesta manera a la història del municipi. Els calendaris estaran disponibles a finals d'any i cada habitatge disposarà d'un exemplar gratuït.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 14:20