L’Ajuntament obre una consulta per l’aprovació del reglament del consell municipal de benestar animal

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat ha obert un procés de consulta a tota la ciutadania per tal d’aprovar el futur reglament del consell municipal de benestar animal.

Aquesta consulta es fa amb l’objectiu de millorar la participació de la ciutadania en l’elaboració de normes municipals que afectin a tots els veïns i veïnes de Sentmenat. D’aquesta manera a través del Portal de Transparència s’ha obert un espai per recollir l’opinió de les persones i entitats del municipi sobre aquesta futura normal.

Podeu trobar el formulari anomenat “Consulta sobre l’aprovació del reglament del Consell de Benestar Animal”, a la seu electrònica municipal d’aquest enllaç, habilitat durant un termini de 20 dies hàbils.

El Consell de Benestar Animal serà un òrgan sectorial de caràcter consultiu, no vinculant i participatiu per la protecció i benestar animal i que dependrà de la Regidoria de Benestar Animal.

Amb les aportacions veïnals es volen trobar els problemes per solucionar amb aquesta normativa, la necessitat i oportunitat per la seva aprovació, els seus objectius i les possibles solucions alternatives que sorgeixin.

El futur reglament del consell municipal del benestar animal busca complir els següents objectius:

  • Proposar iniciatives a l’Ajuntament en matèria de Benestar Animal.
  • Assessorar la política de les actuacions de la Regidoria de Benestar Animal.
  • Informar, si escau, dels programes municipals tant pel que fa a activitats o serveis de Benestar Animal , com pel que respecta a la dinamització o inversió en infraestructures.
  • Sol·licitar i obtenir informació en matèria de Benestar Animal, tant pel que fa a temes generals com a programes específics.
  • Sol·licitar informació sobre el programa d'activitats anual i els objectius generals del Departament d’acció climàtica, alimentació i agenda rural.
  • Informar sobre els assumptes que el Departament d’acció climàtica, alimentació i agenda rural li passi a consulta.
  • Esdevenir un observatori de les activitats i actuacions de Benestar Animal i valorar-les conjuntament.
Darrera actualització: 14.06.2022 | 14:22