L'Ajuntament i l'Associació Sentcremats signen un conveni per gaudir un any més del Ball de Diables a Sentmenat

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquest matí s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament de Sentmenat i l'Associació Sentcremats per seguir un any més promocionant el Ball de Diables i la cultura popular i tradicional catalana a Sentmenat.

Sentcremats és una entitat cultural i popular sentmenatenca creada amb l'objectiu de fomentar la cultura tradicional catalana i la participació del jovent en la preservació i difusió de la cultura popular del nostre país.

Enguany, els Sentcremats seran els encarregats d'animar la Festa Major en Moviment de Sentmenat amb diversos espectacles de foc que recorreran el municipi el diumenge 6 de setembre a la nit. Els espectacles es realitzaran en quatre places emblemàtiques del poble, repartides pel nucli urbà. Es començarà a les 21 h a la Plaça Onze de Setembre on es farà un primer lluïment, seguiran amb una cercavila amb el so dels tabals cap a la Plaça Lluís Companys on es farà un segon lluïment a les 21:30 h, seguidament es dirigiran a la Plaça de la Vila on hi haurà el tercer lluïment a les 22 h i conclouran a la Plaça de l'Església a les 22.30 h amb l'últim dels lluïments. Per rematar la Festa Major en moviment, es realitzarà una tronada amb focs artificials des de diferents ubicacions del municipi per donar fi a una festa major excepcional degut a les mesures de seguretat i prevenció decretades a causa de la Covid19.

Darrera actualització: 17.07.2020 | 16:06

Imatges

s