L’Ajuntament i la Policia local revisaran els protocols d’actuació davant la recollida de gossos

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 20:00

Davant dels fets desgraciats ocorreguts ahir, dimecres 30 de juny, en la intervenció policial on van resultar ferits greus dos gossos en atacar un agent, la regidoria de Benestar Animal i la regidoria de Seguretat Ciutadana es comprometen a revisar i adequar el protocol d’actuació pels gossos fugits, perduts o abandonats per facilitar les recollides i evitar riscos innecessaris.

El servei de recollida de gossos perduts o abandonats és gestionat per l’Ajuntament de Sentmenat a través de la Policia Local i es disposa d’un espai condicionat dins de la comissaria on poden estar còmodament fins al trasllat al centre d’acollida.

Des de l’Ajuntament volem donar els condol als propietaris dels gossos i apel·lem a la resta de propietaris d’animals de companyia a adequar els espais privats on habiten els seus animals per evitar les fugides i altres mals. Els únics responsables del danys que puguin ocasionar els gossos fugits, perduts o abandonats, son responsabilitat del o la propietària dels mateixos.

Per últim, convidem a reflexionar sobre què hauria passat si en comptes de rebre l’atac un agent de la Policia Local que es podia defensar, l’hagués patit qualsevol ciutadà o infant que passés per la via pública, ja que les conseqüències podrien haver sigut pitjors.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 20:41