L'Ajuntament i el Coro signen un conveni per digitalitzar el Teatre

Dimecres, 31 de maig de 2023 a les 10:00

El conveni signat amb l'Ajuntament suposarà l'acceptació d'una subvenció de 40.000 € que, sumada a l'ajut de Next Generation, permetran modernitzar el Teatre del Coro.

L'alcalde de Sentmenat, Marc Verneda, i el representant de la Societat Coral de Sentmenat, Josep Morella, han signat un conveni de col·laboració per contribuir al finançament de la modernització i digitalització del Teatre del Coro.

Avui dia, el teatre és l'únic equipament escènic del municipi i forma part de la xarxa de teatres i auditoris repartits per tot el territori català creada per consolidar l'activitat cultural als pobles i ciutats, i per garantir a la ciutadania l'accés igualitari a la cultura. Cada any, l'Ajuntament i l'entitat que el gestiona signen un conveni per dur a terme una programació professional estable d'arts escèniques i música.

A través de fons Next Generation, la Societat Coral podrà fer una part del projecte de modernització i digitalització del teatre que, en total, requereix un pressupost de més de 75.000 €. L'objectiu és actualitzar els sistemes de gestió digital de la maquinària escènica, instal·lar una pantalla enrotllable i controlable remotament a la caixa escènica, instal·lar un "truss" motoritzat i controlable remotament sobre la línia del prosceni, adquirir monitors i cablejat per millorar els sistemes digitals d'àudio i comunicacions en xarxa i modernitzar els sistemes de vídeo digital.

Està previst que les modificacions i instal·lacions es facin abans del setembre del 2023.

Darrera actualització: 31.05.2023 | 09:38