L’Ajuntament donarà suport al teixit associatiu veïnal en l’àmbit dels nuclis urbans

Dijous, 19 de desembre de 2019 a les 00:00

Aquest desembre s’han signat convenis amb les associacions de veïns de Pedrasanta, Can Canyameres i Can Vinyals.

L’Ajuntament de Sentmenat ha posat fil a l’agulla a l’hora d’oferir suport a les associacions de veïns en l’àmbit dels nuclis urbans, i és que el dimecres 11 de desembre el consistori va signar tres convenis de col·laboració amb les associacions veïnals de Pedrasanta, Can Canyameres i Can Vinyals.

L’objecte d’aquests convenis és regular la col·laboració entre les dues parts en l’àmbit dels nuclis urbans, promocionar i facilitar el funcionament i les actuacions de l’associació de veïns, ja que les entitats o associacions veïnals són instruments dinamitzadors i el motor d’aquests nuclis del municipi.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Nuclis Urbans, subvenciona a les associacions de veïns de Pedrasanta, Can Canyameres i Can Vinyals amb un import de 1.200 euros cadascuna, per col·laborar en la realització de les activitats que les entitats han realitzat durant l'any 2019.

Darrera actualització: 19.12.2019 | 13:28

Imatges

L’Ajuntament donarà suport al teixit associatiu veïnal en l’àmbit dels nuclis urbans L’Ajuntament donarà suport al teixit associatiu veïnal en l’àmbit dels nuclis urbans