L’Ajuntament de Sentmenat s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

Divendres, 28 d'agost de 2020 a les 00:00

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) és una iniciativa que advoca per una mobilitat sense emissions i respectuosa amb el medi ambient. Enguany, es celebrarà del 16 al 22 de setembre  i des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es realitzaran una diversitat d’activitats i recursos virtuals de divulgació.

L’Ajuntament de Sentmenat s’adhereix a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i enguany col·laborarà amb la Setmana Europea de la Mobilitat 2020 “Per una mobilitat sense emissions”. El lema vol expressar la voluntat d'arribar a la neutralitat en emissions de carboni el 2050, i també s'incidirà en la importància de l'accessibilitat en els transports.

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat ha presentat el seu projecte juntament amb una diversitat d’activitats divulgatives, infografies i material virtual públic per la informació i conscienciació sobre la producció d’emissions en el nostre dia a dia.

Paral·lelament, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat es realitzaran arreu de les poblacions adherides a la iniciativa una diversitat d’Accions de Mobilitat, una Acció de Mobilitat pot ser qualsevol acció que promogui la idea de mobilitat urbana sostenible, tant si es limita a un dia específic o dura diverses setmanes o mesos, i pot tenir lloc en qualsevol moment de l'any. És per això que l’Ajuntament obrirà a la ciutadania un període públic de propostes d’Accions de Mobilitat per a realitzar a Sentmenat mitjançant correu electrònic a sentmenat@sentmenat.cat.

Altres municipis han apostat per propostes d’accions de Mobilitat com l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les iniciatives entorn a la mobilitat en bicicleta. Consulteu més informació clicant aquí.   

Darrera actualització: 28.08.2020 | 14:39