L’Ajuntament de Sentmenat renova conveni amb la Creu Roja

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 00:00

Aquest passat dimecres 7 d’octubre l’Ajuntament de Sentmenat ha renovat un any més el conveni de col·laboració amb l’entitat social Creu Roja per promoure el voluntariat i els serveis preventius a Sentmenat. 

Un any més, des de la Regidoria de Serveis Socials s’ha renovat el conveni de col·laboració amb Creu Roja per a donar suport a les tasques de gestió del rebost solidari, el transport adaptatiu o els serveis d’ambulàncies preventius.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament es compromet a col·laborar i fomentar des de l’agenda política la promoció de les activitats que impulsa i que dinamitza la Creu Roja a través de la seva xarxa de voluntariat. Aquests programes consisteixen d’una banda en la gestió i distribució del Rebost Solidari per garantir el consum de productes de primera necessitat als grups de persones en risc d’exclusió social, amb la col·laboració de Serveis Socials, i d’altra banda, els serveis preventius a diferents esdeveniments i actes municipals, així com el transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

A més, enguany el conveni de col·laboració inclou algunes novetats a causa del context pandèmic causat per la COVID-19 i les seves conseqüències, com les tasques col·laboratives de repartiment d’aliments a domicili per reduir els riscos de contagis o la millora de les infraestructures sanitàries per donar un millor servei a la ciutadania. 

Darrera actualització: 23.10.2020 | 13:06

Imatges

creu