L’Ajuntament de Sentmenat publica el pressupost 2021 al web

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament segueix treballant en els objectius de transparència per posar a l’abast de la ciutadania tota la informació econòmica i financera del Consistori en cada exercici. Des d’avui, ja està publicat per a tota la ciutadania el pressupost per l’any 2021 juntament amb els seus annexos i informes.

Un dels objectius d’aquest consistori és el d’impulsar tant la pàgina web com la seu electrònica de l’Ajuntament, amb la clara voluntat de fer un exercici de transparència i convidar a la ciutadania a apropar-se a la política municipal.

Juntament amb la resta de documents i informació, aquest divendres 29 s’ha publicat el pressupost de 2021 aprovat pel Ple el passat mes de desembre, davant del consistori i de la ciutadania. Tota la informació relativa al pressupost i els annexos es pot trobar clicant aquí.

De la mà de l’Índex oficial de transparència, el Mapa Infoparticipa, des de la regidoria de les TIC i Transparència s’ha treballat per complir els objectius que es presenten, aconseguint un 60% de transparència sobre l’índex de 2020, i introduint algunes millores més de cara a l’anàlisi de 2021, com es pot consultar clicant aquí.

 

Darrera actualització: 29.01.2021 | 11:07