L’Ajuntament de Sentmenat programa activitats per facilitar la pràctica esportiva a la població major de 55 anys  

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat ha programat per al curs 2022-2023 un seguit d’activitats per a facilitar la pràctica d’algun tipus d’activitat esportiva a la població major de 55 anys.  

La regidoria de salut pretén assolir l’objectiu de que aquest col·lectiu adquireixi l’hàbit d’ocupar una part del seu temps de lleure fent activitat física i esportiva adaptada a les seves possibilitats, ja que l’exercici aporta molts beneficis com ara les relacions personals, la millora de la salut, la millora de la condició física i l’adquisició de gestos tècnics.  

Per a que ningú quedi exclòs d’aquestes activitats s’han programat diverses propostes amb diverses intensitats. Totes elles tindran lloc al Pavelló de Can Sorts.  

ACTIVA’T és una activitat de baixa i mitja intensitat que busca treballar aspectes de coordinació, amplitud de moviment, força i exercici aeròbic. Va destinada a persones que s’inicien en l’activitat física i a la gent gran, amb l’objectiu de millorar l’estat físic i contribuir a una vida saludable. Aquesta activitat es realitzarà els dilluns i els dimecres en horari de matí de 9 h a 10.30 h o bé en horari de tarda de 15 h a 16.30 h.  

EQUILIBRA’T és una activitat de baixa i mitja intensitat que ajuda a mantenir l’equilibri natural entre ment i cos. Aquesta proposta combina diferents tècniques d’estiraments, pilates, ioga i gimnàstica correctiva. Els dimarts i els dijous d’11 h a 12 h té lloc aquesta proposta.  

A més d’aquestes dues propostes puntualment també es realitzaran caminades d’intensitat adaptada i d’unes dues hores de durada en dies puntuals. Les xerrades de salut també ompliran de temàtiques com ara hàbits saludables, envelliment actiu o promoció de la salut.  

 

Darrera actualització: 11.10.2022 | 11:44